Hero billede

Køberrådgivning

Hos Tommy Tømrer har vi oparbejdet en stor ekspertise i køber rådgivning. Det er ofte svært for en lægmand at gennemskue en tilstandsrapport. Vi har mere end 10 års praktisk erfaring inden for håndværksfaget, og kan derfor give en præcis vurdering af de forskellige K1, K2 samt K3´s omfang både økonomisk og praktisk.

Det praktiske plan foregår således:

1. Vi aftaler et tidspunkt hvor ejendommen kan besigtiges - og altid i dagslys.
2. Med tilstandsrapporten i hånden gennemgår vi alle anmærkninger en for en og vurderer skadens omfang og pris for udbedring.
3. Der fremsendes et skriftligt tilbud på udbedring af de anmærkninger i tilstandsrapporten vi sammen har aftalt var vigtige at få løst.

Skader som vi ikke mener vi er kompetente til at vurderer som f.eks. VVS eller el, henviser vi gerne til en af vores samarbejdspartnere.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Tommy Tømrer må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere